تاریخ

تجلیل از قاریان قرآن در شهرستان بوکان

 

امروز سه شنبه پنجم اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ هجری شمسی مراسم باشکوهی به منظورتجلیل از حافظان قرآن کریم در یکی از روستاهای شهرستان بوکان برگزار شد.

مجری مراسم ماموستا حسین قیطرانی امام جماعت و جمعه روستای یاسی کند بود، مراسم راس ساعت ده و نیم صبح و با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط محمدصدیق خضری یکی از حافظان قرآن آغاز به کار نمود و تا ساعت شانزده عصر ادامه پیدا کرد.

ماموستا ملا صدیق قربانی امام جمعه و جماعت روستای کوسه که همراه ماموستا خضرنژاد سِمَت میزبان اصلی مراسم را داشت جهت عرض خیرمقدم در جایگاه قرار گرفت و ضمن ایراد بیاناتی مختصر به مهمانان و مدعوین حاضر در مسجد خیر مقدم گفت و برای حافظان قرآن دعای خیر کرد.

در این مراسم ، که مهمانان کثیری از نقاط دور و نزدیک کوردستان در آن حضور داشتند از پنج حافظ کل قرآن کریم و چندین حافظ دیگر چند جزء قرآن – یک تا۲۵ جزء- تجلیل شد .

این جلسه قرآنی با سخنرانی ماموستا احمد رحیمی امام جمعه شهر شاهو- کرمانشاه – ادامه یافت و پس از او آقای عبدالعظیم دانش آموز با سرودی دلنواز جانی تازه در مراسم دمید.

دیگر سخنران این مراسم ، ماموستا عمر رحیم پورامام جماعت مسجد دارالاحسان بوکان بود و پس از ایشان هم ماموستا محمد شریفی دکلمه ی زیبا و پرمحتوایی را به حاضران مشتاق قرآن تقدیم کرد.

 ماموستا عمر ریش از شهرستان بانه هم  چند شعر و دلنوشته تقدیم حافظان قرآن و مهمانان عزیز نمود  و پس از او هم سرودی از طرف گروه حافظان قرآن مدرسه عبدالباسط سروده شد که با استقبال مهمانان مواجه شد.

 ماموستا شیرزاد امام جُمعه مریوان یکی دیگر از سخنرانان این مراسم بود و پس از ایشان هم جناب آقای دکتر علی سالمی به ایراد سخنرانی پرداخت.

سخنران پایانی – و اصلی – مراسم کسی نبود جز ماموستا محمد خضر نژاد امام جمعه و جماعت روستای ناچیت بوکان. ماموستا خضر نژاد با تبیین اقدامات صورت گرفته در مدرسه حفظ قرآن روستای کوسه به معرفی دارالعلوم روستای ناچیت و شعبه دوم آن همانا  دارالتحفیظ روستای کوسه پرداخت.

ایشان ضمن بیان  هزینه های هنگفت احداث ساختمان جدید دارالتحفیظ کوسه خاطرنشان کرد: برای تکمیل طرح ها و ادامه خدمات قرآنی نیازمند مساعدت های سبز شما خیرین مسلمان هستیم.

امام جمعه محبوب روستای ناچیت با ارائه سفارش هایی به حافظان قرآن کریم از آنان خواست دکتر یوسف القرضاوی  را الگوی عملی خود قرار دهند ؛ کسی که در سن نه سالگی و در بچگی توفیق حفظ کلام الله را پیدا کرد.

ایشان در بخش دیگر سخنانش از زحمات و خدمات کاک – شیخ – احمد سلیمانیه کوردستان عراق در حفظ قرآن توسط نابینایان یاد کرد و بابت این ابتکار ستُرگ و به یادماندنی بر روانش درود فرستاد.  

در پایان تعدادی از خیرین و ماموستایان با اهدای تندیس و هدایای ویژه به قاریان محترم قرآن، رسما و عملا ازآنان تجلیل نمودند .

ناگفته نماند پس از پذیرایی از مهمانان و تقدیم هدایا به طلاب حافظ قرآن، از ساختمان جدید دارالعلوم استاد عبدالباسط روستای کوسه هم دیدن به عمل آمد. 

مدرسه حفظ قران عبدالباسط واقع در روستای کوسه – سه کیلومتری بوکان- داری چندین طلبه علوم دینی است که به حفظ کلام الله وحی مشغول هستند.

سایت سوزی میحراب برای این مجموعه از قاریان و حافظان قرآن طول عمر با عزت و برای مدیران و مدرسان و مربیان قرآنی گرامی این دارالعلوم توفیق روزافزون از خداوند منان مسالت دارد.

ارسال و تهیه: عبدالله حسن زاده – بوکان

نمایش بیشتر

عبدالله حسن زاده

@نویسنده و مترجم @ آذزبایجان غربی - بوکان @ شغل : مبلغ و دعوتگر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا