تاریخ

درگذشت دکتر محمد ایوب، امام جماعت مسجد النبی و قاری نامی قرآن

 

شیخ دکتر محمد ایوب امام مسجد النبی در شهر مدینه منوره، وفات نمود.

 دکتر محمدایوب که از مشهورترین قاریان قرآن کریم می باشد، صبح امروز ۲۸ فروردین ۱۳۹۵، پس از ادای نماز صبح درگذشت.

شیخ دکتر محمد ایوب فرزند محمد یوسف بن سلیمان عمر در سال ۱۳۷۲ هجری قمری در شهر مکه مکرمه دیده به جهان گشود و در همان جا رشد یافت و تحصیلات نخست خویش را فرا گرفت. ایشان در سال ۱۳۸۵ هجری قمری  و در سن ا۲ سالگی موفق به حفظ قرآن کریم  نزد شیخ خلیل بن عبدالرحمن قارئ در مسجد بن لادن شد .

او تحصیلات ابتدایی را در سال ۱۳۸۶ به پایان رساند و سپس به مدینه منوره منتقل شد و دوره راهنمایی و متوسطه را در آن جا در سال ۱۳۹۲ به پایان رساند.

برای گذراندن تحصیلات دانشگاهی، وارد دانشگاه اسلامی مدینه منوره شد و مقطع لیسانس را در سال ۱۳۹۶ هجری قمری به پایان رساند و مقطع کارشناسی ارشد را در رشته تفسیر و علوم قرآن با موفق گذراند و در سال ۱۴۰۸ هجری قمری  با ارائه پایان نامه: ((مرویات سعید بن جبیر فی التفسیر، از ابتدای سوره یونس تا آخر قرآن)) موفق به دریافت دانشنامه دکتری شد.

ایشان در کنار تحصیلات دانشگاهی، از محضر بسیاری از علمای مدینه منوره استفاده برد و از اساتید وی، می توان علمای زیر را برشمرد:

 شیخ عبدالعزیز محمد عثمان، شیخ محمد سید طنطاوی، شیخ اکرم ضیاء عمری، شیخ محمد امین شنقیطی، شیخ عبدالمحسن العباد، شیخ عبدالله محمد غنیمان و شیخ ابوبکر الجزائری.

دکتر محمد ایوب پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی، به عضویت هیأت علمی قسم تفسیر دانشگاه اسلامی مدینه منوره درآمد و افزون بر کارهای دانشگاهی، عضو کمیته علمی مجمع ملک فهد برای چاپ قرآن کریم نیز بود و هم چنین امامت و سخنرانی در برخی از مساجد مدینه منوره را برعهده داشت که برخی از آن  ها به شرح ذیل است:

  • همکار امام مسجد النبی برای نماز تراویح و نماز تهجد از سال ۱۴۱۰ تا ۱۴۱۷ هجری.
  • امام نمازهای تراویح و تهجد در مسجد قباء.
  • امام مسجد عنابیه از سال ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۳ هجری.
  • امام مسجد عبدالله حسینی از ۱۴۰۳ به مدت ۲۳ سال.
  • خطیب مسجد احمد بن حنبل در حره شرقی.
  • از رمضان سال ۱۴۳۶ به دستور ملک سلمان، مجددا برای امامت مسجد النبی برگشت.

دکتر محمد ایوب اجازه قرائت قرآن به روایت حفص را از شیخ قاریان مدینه حسن بن ابراهیم شاعر و شیخ احمد بن عبدالعزیز الزیات و شیخ خلیل بن عبدالرحمن قارئ دریافت داشت.

 سایت سوزی میحراب برای این قاری نامی جهانی بهشت فردوس  و برای مشتاقاقان تلاوت های این عزیز کوچ کرده صبر و اجر مسالت دارد

نمایش بیشتر

ســــۆزی میــــحڕاب

سایت ســــۆزی میــــحڕاب در آذرماه 1392 با همت جمعی از اهل قلم خوشنام و گمنام تاسیس شد ســــۆزی میــــحڕاب بدون جنجال و در اوج عملگرایی به ترویج مبانی میانه روی می پردازد ســــۆزی میــــحڕاب با هیچ جریان و هیچ احدی درگیری ندارد ســــۆزی میــــحڕاب رسالتی جز همزیستی و دگرپذیری ندارد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا