خانواده

هفت جمله ای که همسرانتان را شاد می کند

 

هفت جمله زیبا و شایسته زنان دوست دارند آن را بشنوند

خداوند زن را آفرید تا مایه آرامش و امنیت برای مرد و سر چشمه دوستی و محبت باشد ،  زن از لحاظ خلقت طوری آفریده شده که دارای احساس عاطفی و ویژگی های خاصی می باشد که با سرشت و طبیعت او سازگار است ؛ بدین خاطر است که تعامل با زن نیاز به مهارت و فن و ذوق خاصی دارد.

 پیامبر(ص) زن را به شیشه تشبیه نموده آنجا که فرموده : با زنان با نرم خویی رفتار نمایید، چون شیشه دارای ویژگیهای شفاف و نازک و زیبا می باشد و هرگاه شکسته شود ترمیم آن مشکل است، اهانت و ظلم و بی حرمتی در حق زنان و طلاق دادن بدون دلیل آنان  باعث می گردد مانند شیشه شکسته شوند.(و ترمیم آن سخت باشد)

 تحقیقات زیادی در مورد زنان و خصوصیات آنان انجام داده ام و به این نتیجه رسیده ام که دو چیز برای زنان جزو اولویات  می باشد .

 اول: جایگاه و ارزش زن نزد شوهرش.

دوم: احساس امنیت و آرامش.

 هرگاه مرد خواه شوهرباشد یا پدر و یا برادر توانست این دو اولویت را برای زن فراهم کند زندگی پر از سعادت و خوش بختی را برایش رقم زده است .

 برای محقق شدن این دو اولویت برای زنان هفت جمله زیبا که زنان دوست دارند آن را از زبان مردانشان بشنوند را به سمع و نظر شما می رسانم

 این جملات را روی زوج های جوانی که تازه ازدواج نموده اند یا زوج هایی که مشکل داشته اند شخصاً تجربه نموده ام و نتیجه های خوبی بدست آورده ام که به شما هم پیشنهاد می کنم تا این جملات سحر آمیز را تجربه کنید تا ان شاالله مشکل از زندگیتان رخت بربندد.

 1ـ زیرکی و هوشیاری و نظرات همسرت را ستایش کن.

 در برخی موارد به همسرت بگو چه قدر زیرک و هوشیار هستی، اگر زیرکی و نظرات زیبای شما نبود من نمی توانستم از مشکلات گذر کنم.

 2ـ از زیبایی و خوشکلی و شمایل همسرت ، نزد خودش تعریف کن وبگو شکل و شمایل شما چه قدر زیبا است!!! چون زن به ظاهر جسمی خود بسیار اهمیت می دهد و آنچه مردم در مورد زیبایی ظاهری او می گویند برای او اهمیت دارد، اگر از شکل و زیبایی و خوش بویی همسرت تعریف کردی مطمئن باش که باعث شادابی و خوشحالی او را فراهم آورده ای!

 3ـ از علاقه و رابطه محکمی که در بین شما زوجین وجود دارد برایش بگو و به همسرت بگو:  من به شما افتخار می کنم ، از خدمات و زحماتی که برای نزدیکانت  و یا برای تربیت فرزندان انجام داده است تشکر کن.

 4ـ ازارزش و جایگاهش تو و اینکه او نزد تو چه قدر اهمیت دارد به همسرت بگو مثلاً بگو که شما بهترین دوست دنیا برای من هستی! و  همچنین  بگو چند روز پیش با یکی از دوستانم که با همسرش بود از شما تعریف می کردم!

 5ـ از خصوصیات او صحبت کن مثلاً بگو چه قدر زیبا راه می روی! و غذایی که می پزی چه قدر خوشمزه است ! چه ابتکار زیبایی داری که من هیچ وقت فکر نمی کردم تو اینگونه با سلیقه بلاشی!

از علاقه صمیمی که بین شما است برایش بگو از خصوصیات زنانگی برایش تعریف کن. اگر چنین کردی باعث خوش حالی همسرت می گردی.

 6ـ در نزد خانواده خود و همسرت و نزد دوستانت از او دفاع کن، هر چند خودش بتواند از خودش دفاع کند ؛ برای این که این احساس در او ایجاد گردد که شما بهترین مدافع او هستی و خواهی بود.

 7ـ با همسرت مهربان باش و سعی کن رابطه ای عاطفی با او داشته باشی و احساس او را درک کنی، هر گاه صحبت می کند هرگز سخنان او را قطع نکن.

 آنچه بیان کردم نیاز به برنامه تربیتی خاصی دارد تا فرزندانمان را برآن تربیت کنیم و خدای ناکرده کسانی را تحویل جامعه ندهیم، که از اذیت و آزار و تحقیر و اهانت به زن لذت ببرند.

باید زن را بر اساس محبت و زیبایی پرورش داد و هر آنچه برای زنان و متعلق به خودشان است تربیت نمود و از روش تربیت مردان که مربوط به مردان است خودداری نمود.

بیشترین اشتباهی که درحق زنان مرتکب می شویم این است که مانند مردان با آنان رفتار می کنیم ؛ در حالی که زن از چنین رفتار و روش تربیتی که متعلق به مردان است چیزی نمی فهمد.

 کسی که در رابطه با رفتار پیامبر(ص) با زنانش بررسی کند در آن نرم خویی و مهربانی و دوستی و محیت می یابد.

 هنگامی که حضرت ابوبکر خواست به دخترش عایشه تذکر دهد (جریانی مربوط به پیامبر و حضرت عایشه می باشد) پیامبر (ص) از عایشه دفاع کرد و نزد یارانش همواره از دوست داشتن عایشه صحبت می کرد و همواره می فرمود: عایشه نزد من از همه کس دوست داشتنی تر است.

 پیامبر(ص) همراه همسرانش می خندید و سخنان آنان را خوب گوش می داد و آنان را در گفتگو مشارکت می داد ؛ مانند داستان ام زرع و پیامبر(ص) که زانوهایش را برای همسرش صفیه نگاه می داشت تا سوار شتر شود و هرگاه پیش او گریه می کرد اشک چشمانش را با دستان مبارکش پاک می کرد و پس از وفات خدیجه به دوستان خدیجه سر می زد.

 داستان های زیادی در مورد زنان داریم که همه بیانگر این نکته هستند که زنان نصف جامعه هستند، شایسته است ما با آنان به خوبی و نیکی رفتار کنیم.

 

 سایت: یا من له وین

 نویسنده: جاسم المطوع

 ترجمه: قادر رحمتی

نمایش بیشتر

قادر رحمتی

استان آذربایجان غربی - مهاباد مترجم فعال دینی و امام جمعه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا