خانواده

جوانان و شبکه های اجتماعی(داستان)

معلم چه چیزی در موبایل دانش آموزانش پیدا کرد؟

 در نشستی که با جوانان داشتم به آنها گفتم: آخرین دستاورد و تکنولوژی در گوشی های موبایل برای جوانان چیست؟ یکی از جوانان گفت: من می توانم تا پنج دقیقەی دیگر با یکی از دختران هرزه که در کانال های ماهواره ای تبلیغات دارند، اینجا در گوشی موبایل به طور مستقیم با او صحبت کنم.

با تعجب به جوان نگاه کردم؛ یکی از دوستانش به من گفت: اگر بە چیزی کە گفتیم باور ندارید، اجازه بدهید تا امتحان کنیم.

یکی از جوانان موبایل خود را بیرون آورد و بعد از پنج دقیقه به طور مستقیم به گفتگو با یکی از دختران هرزه پرداختند و این در حالی است که فاصله آنها با ما ۲۵ کیلومتر بود و تعجب آور این بود که دختران حاضر بودند برای خوشگذرانی و بداخلاقی در مقابل مبلغ کمی خود را تسلیم کنند.

با خود نشستم و گفتم: چه فرقی بین کشورهای ما و کشورهای اروپایی وجود دارد؟

با آگاهی به اینکه قانون اروپا در طی ده سال گذشته تغییرات اساسی کرده، برای حقوق اقیلیت ها آنچنان که خودشان می گویند و یکی از این اقلیات همین دختران هرزه و تن فروش و خنثه و… است و اینها تمام حقوق خود را در کشورهای اروپایی دریافته
اند، برای مثال در کشور آلمان سال ۲۰۰۲ میلادی قانونی برای حمایت از اقلیت ها و من جمله افراد مشار الیه تصویب شد.

اصلا “هنر جنسی و تن فروشی” در دنیا رتبه سوم را بعد از تجارت أسلحه و مواد مخدر کسب کرده است. حتی کار بجایی رسید که هنگامی که بازی های جام جهانی اخیر برگزار شد، شبکه های ماهواره ای مفسد اخلاقی و هرزه باز، نزدیک به ۴۰۰۰۰ هزار دختر هرزه وتن فروش را برای ورزشکاران و… به استخدام گرفتند و به تاسیس شرکت های بزرگ فروش وسایل جنسی و… پرداختند.

حتی کشور فرانسه پا از این نیز فراتر نهادە و می گوید: باید فعالیت این شبکه ها و دختران هرزه و تن فروش بیشتر شود، چون برای رشد اقتصادی کشور خیلی خوب است و حتی برای دختران تن فروش، صندوق بازنشستگی و خدمات رفاهی و دکترهای مجانی و… فراهم کرده است.

از همه عجیب تر اینکه کشور فرانسه دختران هرزه و تن فروش را اقلیتی حساب می کند که باید برای آنها خدمات ارائه داد و آنها را محترم شمرد؛ اما اقلیت مسلمان وقتی که می خواهند حجاب و پوشش داشته باشند، با آنها مبارزه می شود، با این حساب
که از نظر کشورهای اروپایی هر دو اقلیت محسوب می شوند.

هر کس اخبار اجتماعی غرب را مطالعه کند، آشکارا می بیند که خانواده در حال فروپاشی است. حتی این کشورها به این فکر افتادەاند که هر خانواده ای اگر فرزندی به دنیا آورند، از لحاظ مالی تشویق شوند. چون شالوده خانواده گسسته شده، دو مرد
می توانند با هم زندگی کنند و یا دو زن با هم و یا یک مرد و یک زن.

اینچنین کشوری بە بازسازی و مداوا نیاز دارد و همه اینها به خاطر شهوات نفسانی است. حتی این افراد خنثە و هرزە نیز تشویق بە تولید مثل می شوند تا بتوانند جمعیت را افزایش دهند.

این دسته پراکنده جنسی که غرب در آن زندگی می کند و متاسفانه سرنخ آن از طریق شبکه های اجتماعی به ما هم سرایت کردە و در همان حال نبود تربیت دینی صحیح و ضعف تربیتی در مدارس و دانشگاه در مقابل آنچه ما می بینم و می شنویم، نمونه های بارز این قضیه هستند.

یکی از مدیران مدرسه، تمام گوشی و تبلت بچه ها را جمع آوری کرد و می گوید: از ۳۰۰ گوشی و تبلت دانش آموزان متاسفانه ۱۰۰ گوشی و تبلت، حاوی فیلم های غیر اخلاقی بود و این زنگ خطری برای ماست.

جوانانی که با آنها نشسته بودم در آخر گفتند: که این دختران خنثە برنامەهای خاصی دارند و می توانند با همین موبایل و تبلت با آنها ارتباط برقرار کنند. من هم به جوان ها گفتم: چرا گروه ارتباط الکترونیکی خیر خواهانه ای راه اندازی نکنیم تا بتوانیم با این برنامه ها با دختران و پسران گفتگویی دینی و خیر
خواهانە داشته باشیم؟

تو چه می دانی؛ شاید یک کلمه نیکوی شما در دختری یا پسر جوانی تأثیر داشته باشد و به این سبب پاداش بزرگی به دست آوری؛ همانطور که پیامبر اکرم(ص) فرمودند: «فوالله لأن یهدی الله بک رجلاً و احداً خیر لک من حمر النعم»
یعنی: «قسم به پروردگار اگر خداوند متعال تو را سبب هدایت یک نفر گرداند، برای شما نفعش بیشتر از شترهای سرخ مو (که نزد اعراب خیلی مرغوب است) می باشد.» جوانان خندیدند و گفتند فکر
جالبی است؛ ما را بگذار در این باره فکر کنیم.

بعد بلند شدم و از همه جوانان تشکر کردم و خداحافظی کردم و در راه به این فکر بودم که خداوندا چطور می شود که این مریضی را که مثل طوفان در راه است معالجه کنیم.

به یاد می آورم که کتابچه ای نوشته ام تحت عنوان (۵×۵) و در آن کتابچه، توضیح داده ام که چگونه از فرزندانمان در مقابل تهاجمات فرهنگی و تکنولوژی امروزی حمایت کنیم.

و در آخر می گویم: لازم است برای نجات جوانانمان و حمایت از آنها از طریق تقویت ایمان و علم و آموزش مهار شهوات و تقویت اراده، اقدامات جدی اعمال نماییم و فرمودەی خداوند متعال را بە یاد آوریم کە می فرماید: «معاذ الله إنه ربی أحسن مثوای»
یعنی: «خداوند مهربان بهترین پناهگاه و مونس است.»

منبع: جریده الیوم السعودیه
مترجم: عبدالله احمدی

از طريق
عبدالله احمدی
منبع
سوزی میحراب
نمایش بیشتر

عبدالله احمدی

نویسنده و مترجم و فعال دینی ✅ ساکن : آذربایجان غربی - مهاباد - روستای حمزاباد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا