تاریخ

مسلمان شدن تهیه کننده فیلم توهین آمیز به پیامبر اسلام

“ارنولد وان دورن” از راستگرایان افراطی پارلمان هلند و یکی از سازندگان فیلم اهانت‌آمیز به پیامبر صلى الله علیه وسلم، مسلمان شد.
روزنامه سعودی “عکاظ آن لاین” گزارش داد، این سازنده‌ی فیلم توهین‌آمیز به شخصیت پیامبرصلى الله علیه وسلم که خشم شدید مسلمانان سراسر دنیا را به دنبال داشت، پس از پذیرش اسلام، به زیارت حرمین شریفین مشرف شد.
وی از مسجد پیامبر صلى الله علیه وسلم زیارت کرد و وقتی به قبر پیامبر رسید اشک‌هایش جاری شد.
او درباره مسلمان شدنش این گونه می‌گوید: واکنش مسلمانان به ساخت این فیلم موهن درباره پیامبرصلى الله علیه وسلم، بسیار شدید بود، وقتی این حجم گسترده اعتراضات و انتقادات درباره این فیلم را دیدم، سوالات بسیاری در ذهنم ایجاد شد که چرا مسلمانان به این میزان به دین و پیامبر خود عشق می‌ورزند و رمز این عشق چیست؟
برای این‌که جواب سوالاتم را بیابم، شروع به تحقیق درباره‌ی دین اسلام کردم؛ هر چه پیش می‌رفتم متوجه می‌شدم که حزب سابقی که عضو آن بودم چه جرم بزرگی مرتکب شده است. هر چه آگاهی‌ام نسبت به این دین بیش‌تر می‌شد، علاقه‌ام نیز به آن افزایش می‌یافت و تصمیم گرفتم خود را به مسلمانان هلند نزدیک کنم تا بیش‌تر با تعالیم این دین آشنا شوم. در نهایت به این نتیجه رسیدم که این دین حق است و مسلمان شدم.
“وان دورن” با زیارت کوه احد، گفت: مطالب بسیاری درباره این مکان و جنگ آن خوانده‌ام و بسیار خوشحالم که امروز در این مکان هستم.
وان دورن به دیدار با امامان جماعت مسجد نبوی شیخ صلاح البدیر و دکتر حذیفی و با آنان گفت‌وگویی دوستانه داشت و از نصایح و توصیه‌های آنان بهره برد و پس از آن به نمایشگاه مسجد النبی رفت و از به توضیحاتی که درباره توسعه‌ی جدید مسجد النبی ارائه شد، گوش فرا داد. ایشان قرار است که با شیخ صالح بن عواد مغامسی، امام جماعت مسجدقباء نیز ملاقات کند و پس از آن‌ برای ادای مناسک حج،‌ راهی مکه مکرمه خواهد شد و پس از ادای عمره، قبل از رفتن به هلند، برای ملاقات با برخی شخصیت‌ و مسئولین، به ریاض خواهد رفت.
وی در سخنانش گفت: وداع با مدینه برایم ناراحت کننده است،‌ اما خوشحالم که برای ادای عمره به مکه می‌روم و در زمان نزدیکی دوباره به زیارت این بقاع متبرک و مقدس خواهم آمد.
ساخت فیلم اهانت‌آمیز درهلند، با اعتراضات گسترده مسلمانان در سراسر کشورهای عربی و اروپا مواجه شد،‌ به نحوی که دامنه آن به استرالیا نیز رسید و در این تظاهرات که برخی از آنها به خشونت کشیده شد، هفت تن نیز در سراسر دنیا کشته شدند.

نمایش بیشتر

ســــۆزی میــــحڕاب

سایت ســــۆزی میــــحڕاب در آذرماه 1392 با همت جمعی از اهل قلم خوشنام و گمنام تاسیس شد ســــۆزی میــــحڕاب بدون جنجال و در اوج عملگرایی به ترویج مبانی میانه روی می پردازد ســــۆزی میــــحڕاب با هیچ جریان و هیچ احدی درگیری ندارد ســــۆزی میــــحڕاب رسالتی جز همزیستی و دگرپذیری ندارد

نوشته های مشابه

‫11 نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا