خانواده

هُشداری جدی به آنانکه در خانه ماهواره و اینترنت و …. دارند(۲-۱)

تحلیلی بر سریال¬ های ماهواره  و نقش آن در زندگی خانوادگی و اجتماعی ما

نویسنده: مرداد یوسفی

تا شما در مسجد پنج جوان را به سمت دین و اخلاق متمایل می¬سازید (به امید اینکه خانواده¬ی خود را نیز به سمت شریعت الهی بیاورند)، تا شما در دانشگاه¬ها و مدارس، اخلاقیات را به پنج جوان آموزش می¬دهید، فیلم¬ها و سریال-های طولانی ماهواره¬ای به صدها و هزاران خانواده¬ی ما، خیانت و بی¬بند وباری و مفاهیم نادرست آموزش می¬دهند و با این شگرد، زحمات و بزرگوارهای شما را بی¬نتیجه می¬گذارند، لذا مسئله بسیار مهم است، امیدوارم همه¬ی مخاطبان عزیز مطالب زیر را به دقت مطالعه بفرمایند قابل ذکر است که تمامی مطالب به صورت خلاصه وار و با ادبیاتی ساده نگاشته شده است(تا هم موجب کسالت خوانندگان محترم نگردد و هم برای اقشار مختلف قابل فهم باشد)

سخن اول:

قورباغه ی آب پز

اگر قورباغه را به یک¬باره در آب جوش بیندازیم به خاطر داغی آب بلافاصله از دیگ بیرون می¬پرد ولی اگر ابتدا قورباغه¬ ی زنده را در آب “ولرم” داخل یک دیگ بگذاریم و سپس کم¬کم شعله را زیاد ¬کنیم، به علت خونسرد بودن، دمای بدنش را همراه با دمای آب تغییر می¬دهد و متوجه داغ شدن آب نمی¬شود تا اینکه زنده زنده می¬پزد و می¬میرد.

اگر خانواده¬های ما سالها قبل، یک زن با پای لخت را در نوار ویدئو یا فیلم هندی یا فیلم ایران قدیم (زمان شاه) مشاهده می¬کردند، بلافاصله آن را چند ثانیه به جلو می¬بردند تا اعضای خانواده آن را نبینند.

اگر در فیلمی یک پسر و دختر دست هم را می¬گرفتند ما فرزندان استرس می¬گرفتیم که وای پدرم اینجا نشسته است، و پدر و مادرمان استرس پیدا می¬کردند که وای فرزندانم اینجا نشسته¬اند.

ولی الآن چه؟

چه چیزی مانده که جلو چشمانِ ما انجام ندهند و ما خانوادگی و دسته¬جمعی آن را نبینیم، از بوسه و ملاعبه گرفته تا همبستری.

نتیجه گیری:

اگر یک¬باره این صحنه¬ها را به خانه¬های ما می¬آوردند بی¬شک مقابله می¬کردیم، ولی اکنون در لعابی زیبا و در قالب فیلم و سریال¬های عاشقانه!!! ما را دعوت کرده¬اند به دیدن دسته¬جمعی! (نه انفرادی) این صحنه¬ها.

برادر و خواهر و زن داداش و پدر شوهر و عروس و… نشسته¬اند و دارند به صحنه¬ای نگاه می¬کنند که زن و مرد در رختخواب ملاعبه می¬کنند!!

دقیقا مانند آن قورباغه¬ی نگون¬بخت. اگر بلافاصله آن را در آب جوش می¬انداختند بیرون می¬پرید و این همه گرما را بر نمی¬تابید ولی…

تذکر:

عده¬ای می¬گویند در گذشته چنین تفکری وجود داشت ولی بعدها دیدند که قورباغه در هر حال بیرون می¬پرد، اولا قرار نیست همه¬ی قورباغه¬ها اینگونه باشند، دوما نتیجه¬ی اخلاقی ماجرا برای ما مهم است نه چیز دیگر.

سخن دوم:

تصور کنید که ما یک خواهر کوچک، یا یک دختر ۵ ساله داریم، در بیرون از خانه اجازه می¬دهیم با چه کسانی ارتباط داشته باشد؟ با چه کسانی بازی کند؟ به حرف چه کسانی گوش دهد؟

هستند خانواده¬هایی که اصلا اجازه نمی¬دهند دختر کوچک¬شان با کسی ارتباط داشته باشد ولی اکثر خانواده¬ها به او اجازه می¬دهند که با یکی از دختران هم سن و سال خودش، (حالا از بین فامیل¬ها یا همسایه¬های معتمد) ارتباط داشته باشد و بازی کند.

یا در کوچه با چند دختر هم سن و سال خودش بازی کند، زیرا دنیای آنها تعریف شده است، عروسک و اسباب¬بازی و خانه¬ی کوچک درست کردن و چادر سَر کردن و از خانه میوه می¬برند و …

(که متاسفانه الآن همه در کوچه مشغول تبلت می¬شوند! و بازیهایی نصب کرده¬اند که آموزش آرایش کردن و… می-باشند، بحث ما ماهواره است به وقت خود به این مسائل هم می¬پردازیم إن شاء الله)

ولی….

آیا هیچ خانواده¬ای اجازه می¬دهد که دختر کوچک¬شان با یک بیوه ¬زن ۴۰ ساله¬ ی افاده ¬دارِ بی¬ حجاب بگردد!!!

آیا هیچ خانواده¬ای اجازه می¬دهد که دختر کوچک¬شان با دو زن بنشیند که به شوهرشان خیانت کرده¬اند و دارند نقشه می¬کشند که چگونه دوباره خیانت کنند؟

آیا هیچ خانواده¬ای اجازه می¬دهد که دختر کوچک¬شان با دختری بنشیند که به رقص می¬پردازد و آرایش غلیظ می¬کند و دوستِ پسرش را در آغوش می¬گیرد و …

هر کس این امور را برای دختر کوچک خود روا بداند خیلی بی¬انصاف است، این طفل معصوم دارد دوره¬-ی الگوپذیری خودش را طی می¬کند.

عزیزان بخاطر دائمی بودن(صبح و نهار و شام و عصر و نصف شب و…) ، این فیلم¬ها نقش رفیق را برای اعضای خانواده-های ما بازی می¬کنند. مگر رفیق شاخ و بال دارد؟ رفیق کسی است که با او می¬نشینیم و می¬گردیم و از او یاد می-گیریم! مگر اینها اینگونه نیستند!

جالب اینجاست که در دنیای حقیقی، ما هم می¬توانیم بر رفیق خود تاثیر داشته باشیم، ولی در این فیلم¬ها به صورت یک¬طرفه فقط آنها به ما آموزش می¬دهند!!! هر چه را که بخواهند!

ما اکثرا به رفیق¬هایمان اجازه نمی¬دهیم که به داخل خانه بیایند، و دمِ در با آنها خداحافظی می¬کنیم مگر چند رفیق به صورت استثنا (که خیلی صمیمی و مطمئن هستند) ولی رفیق¬های جدید (فیلم¬های ماهواره) همیشه در درون خانه نشسته¬اند و دارند جلوی چشم ما تئاتر آموزنده بازی می¬کنند، بچه¬های ما مانند سی¬دی خام هستند و هر چه بخواهند به آن منتقل می¬کنند!

عزیزان کودکی خود را بیاد بیاورید (من هم دهه¬ی شصتی هستم) داداش کایکو نماد شجاعت، می¬تی کومان نماد عدالت، سوباسا نماد تلاش و جوانمردی، آنِ شرلی نماد یک دختر رنج¬¬دیده و مقاوم، حنا در مزرعه نماد یک دختر پاک و درستکار و…

همه¬ی اینها در روح و روان ما ثبت شده¬اند، چون دوره¬ی کودکی دوره¬ی الگوپذیری است.

ولی الآن چه؟ .. چه کسانی الگوی پسران و دختران ما هستند؟

* فاطما گول!! الگوی دختران ما

* خرم سلطان الگوی دختران ما

* سَمر الگوی دختران ما

* چشم دوختن به زن¬عمو، الگوی رفتاری پسران ما

* چشم دوختن به پیرزن¬های خوشکل و خیانتِ جنسی، الگوی رفتاری پسران ما

به خاطر خدا، جامعه¬ی ما را به کجا می¬برند!!! چه بلایی بر سر امت رسول¬اللهq می¬آورند!

به خدا دوست دارم لپ¬تاپم را خاموش کنم و ادامه ندهم، به خدا بغض گلوی انسان را می¬گیرد برای این بچه¬های معصوم که هر روز این خزعبلات را مکارانه به ذهن آنها تزریق می¬کنند و تاسف¬بارتر از هر چیز: ما اولیاء، دَم نمی¬زنیم و تصور می¬کنیم که فرزندانمان در امنیت کامل هستند!!!

یک سؤال از پدران و مادران:

اگر شخصی به بچه¬ی کوچک ما تریاک تعارف کند چه واکنشی نشان می¬دهیم؟ این سؤال فکر کردن ندارد، چنان برخورد شدیدی انجام می¬دهیم که قابل توصیف نیست. حال این تریاک جسم است، چرا وقتی برای بچه¬های ما تریاک روح تعارف می¬کنند دَم نمی¬زنیم؟ چرا با آنها می¬نشینیم و سرنگ و آتش هم گذاشته¬ایم و لذت می¬بریم!!!

به خدا این فیلم¬ها تریاکِ روح هستند، پدر و مادرها ! مگر شما بچه¬های¬تان را دوست ندارید؟ مگر به آینده¬ی آنها چشم ندوخته¬اید!

بچه¬های ما الآن نوآموز هستند، هر چه ببینند آن را تکرار می¬کنند و در ذهن و روح و روانشان تکرار می¬گردد، هر مسئله-ای الآن ببینند به ضمیر ناخودآگاه¬شان منتقل می¬گردد…

نتیجه¬ گیری:

آنها از نقش تخریبی رفیق بر روحیه¬ی کودکان و نوجوانان خبر دارند، لذا افرادی را مامور کرده¬اند تا در قالبی بسیار زیبا رفیق بچه¬های ما شوند و مثل مار آنها را نیش بزنند، رفتارها و اعمالی را به آنها بیاموزند و آنها هم مثل بچه¬های خوب این رفتارها را بر زندگی خود پیاده کنند.

پدر و مادرها بدانید! در دنیای جدید، در عصر تکنولوژی، رسانه هم نوعی رفیق است. مواظب باشید که اعضایخانواده¬-تان با چه کسانی رفاقت می¬کنند و آموزش می¬بینند.

 سخن سوم:

بیش از ۲۰۰۰ سال پیش امپراطوری¬های چین، دیواری ۷۰۰۰ کیلومتری ایجاد کردند تحت عنوانِ دیوار چین. ارتفاع آن به ۱۰ متر می¬رسد و پهنای آن به اندازه¬ای است که چهار اسب می¬توانند همزمان از روی آن عبور کنند (و به پایین سقوط نکنند)، البته هر بار پادشاهان مختلف دیوار را توسعه داده¬اند و هم اکنون ۵۰ هزار کیلومتر طول دارد، این دیوار از کوه¬ها و مزارع و باتلاق¬ها و… گذر کرده است. برج¬های آتش را در مقاطعی از طول دیوار احداث کرده¬اند، به طوری که هرگاه در این برج¬ها آتش روشن می¬کردند مردم چین متوجه می¬شدند (از این طرف دیوار) که جنگ شروع شده است، به هر حال این دیوار طولانی‌ترین و بزرگترین سازه¬ی مهندسی تدافعی نظامی از لحاظ زمان ساخت در جهان است.

تصور کنید، در زمانی که جنگ ملت¬ها با شمشیر و کمان و نیزه بوده است، دیواری این¬چنینی چه تاثیر به سزایی در محافظت از خاک یک کشور داشته است.

اما جالب است که بدانید بلافاصله پس از ساخت این دیوار، کشور چین بارها از دشمنان شکست خورد، چرا ؟؟؟

زیرا هر بار مغول¬ها (در مرزهای شمالی) سربازان و نگهبانان چینی را فریب می¬دادند و با وعده وعیدهای پوشالین آنها را تطمیع می¬نمودند. این بار نگهبانان خود، در را برای ورود دشمن باز می¬کردند!!! (چینی¬ها دیواری محکم ساختند ولی نگهبانان ضعیفی روی دیوارها گماشته بودند).

(شکست¬های کشور چین و رد شدن دشمنان از دیوار قطعی است، ولی رد شدن به این شیوه، یعنی فریب نگهبانان و باز کردن دروازه¬ها را در حکایت¬ها شنیده¬ام، ممکن است صحت هم نداشته باشد ولی نتایج اخلاقی بسیار زیادی به همراه دارد)

اما چه ارتباطی با موضوع ما دارد؟

بزرگواران، در شریعت زیبای اسلام، بانوان مدیرِ خانه هستند، بانوان نگهبانان خانه¬ها می¬باشند.

دشمنان خیلی وقت است که به این حقیقت دست یافته¬اند که نمی¬توانند از دیوارِ ایمان ما عبور کنند، آنها تاریخ را خوانده¬اند و می¬دانند که سلطان صلاح¬الدینe چگونه صلیبیان را در هم شکست، آنها به این حقیقت رسیده¬اند که سیف¬الدین قطزe چگونه افسانه¬ی شکست¬ناپذیر بودن مغول¬ها را به توهمات تبدیل کرد.

در نتیجه به صورت بسیار حیله¬گرانه می¬خواهند نگهبانان ما، خود با دستان خود درب را به روی آنها باز کنند! تا از این طریق به راحتی ما را شکست دهند.

این فیلم¬ها نگهبانان خانه¬ها، یعنی خواهران و مادران ما را فریب می¬دهند، بر کسی پوشیده نیست که اصلاح یک زن به منزله¬ی اصلاح یک تمدن است، زیرا نقش زن¬ها بسیار کلیشه¬ای و با اهمیت است. آنها هستند که تمام مردان و زنان جوامع بشری را تربیت می¬کنند.

لذا دشمنان دقیقا این فیلم¬ها را برای زنان پخش می¬نمایند. مردها که همیشه سرِ کار هستند! و خانم¬ها هنگام آشپزی و استراحت و نظافتِ خانه و… به تماشای این فیلم¬ها می¬نشینند.

بیایید از خود بپرسیم زنی که اخلاقش به زوال رفته باشد چگونه می¬تواند به تربیت شیرمردان و شیرزنان آینده¬ساز بپردازد؟!!

بروید یک بار دیگر تاریخ را بخوانید و مشاهده بفرمایید که چگونه اندلس را از دست مسلمانان خارج نمودند…

به صورت رایگان در بین جوانان مشروبات الکلی پخش می¬کردند! زنان و دختران مسیحی بصورت نیمه¬لخت در مکان-هایی جمع می¬شدند و به تفریح و شادی می¬پرداختند و جوانان ما به دیدار این لحظات می¬شتافتند!!! کار به جایی رسیده بود که فقط پیرها به مساجد می¬رفتند. این بار (بعد از پوسیده کردن از درون) حمله کردند و باز هم فتنه نمودند و مسلمانان بخاطر طمع¬ورزی و اختلاف بر سر تقسیم غنایم!!! و… دچار انحراف و سستی شدند…

و آن اراده¬ی پولادین را از امت اسلام در اندلس گرفتند و پیروز شدند و این بار شروع کردند به کشتار و غارت و نسل-کشی معترضین!! و این چنین اندلس مرکز علم و دانشِ مسلمین، تبدیل به اسپانیای مسیحی شد!

نتیجه گیری:

آنها می¬خواهند خانواده¬ها را از درون پوسیده کنند. چرا هزینه¬ی خرید سلاح و مهمات را بر خزانه¬های خود تحمیل کنند؟ چرا سربازان و هموطنان خود را به کشتن دهند؟ زمانی که مجرای بسیار راحت و سهل¬الوصول¬تری وجود دارد!

متاسفانه به وسیله¬ی این شبکه¬ها، اخلاقیات و ارزش¬های اسلامی را درون خانواده¬های¬مان نابود می¬کنند. جمع این خانواده ها می¬شود جامعه، جمع این جوامع می¬شود امت اسلام! به همین سادگی!

 

ادامه دارد

 

نمایش بیشتر

ســــۆزی میــــحڕاب

سایت ســــۆزی میــــحڕاب در آذرماه 1392 با همت جمعی از اهل قلم خوشنام و گمنام تاسیس شد ســــۆزی میــــحڕاب بدون جنجال و در اوج عملگرایی به ترویج مبانی میانه روی می پردازد ســــۆزی میــــحڕاب با هیچ جریان و هیچ احدی درگیری ندارد ســــۆزی میــــحڕاب رسالتی جز همزیستی و دگرپذیری ندارد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا