گفتگو

اسماء حُسنی (نام‌های نیک خدا)

نویسنده:  استاد ناصر سبحانی

ناشر:  مردمسالاری

نوبت چاپ:  دوم

سال چاپ:      1391

قطع:  رقعی

تعداد صفحات:     264

نوع جلد:  شومیز

تعداد جلد:  یک

قیمت:    8000 تومان

هر انسانی که می‌خواهد در مسیر عبودیت گام بردارد، بر اوست که خدا را با یکایک صفاتش بشناسد،‌سپس در برابر هریک ازصفاتی که شناخته موضع‌گیری درونی و قلبی شایسته با آن را اتخاذ نماید و بعد از آن، واقعیت زندگیش را با این موضع‌گیری‌های درونی و قلبی تطبیق دهد تا امر مهم یعنی همان «عبادت خداوند» تحقق یابد. پس با توجه به اهمیت موضوع، شناخت اسماء حُسنای خداوند که دالّ بر صفات او-جل جلاله- هستند یکی از ضروریات است…
انسان با ملاحظه‌ی این اسماء،‌ بینشی منظم، مشخص و روشن نسبت به همه‌‌ی آفریده‌ها و در ارتباط با خالق آن‌ها کسب می‌کند که می‌توان گفت آثار این بینش در قلب انسان مشهود است و مهم‌ترین آنها دید متفاوت او به جهان نسبت به دیگران است… آنچه انسان در تفکر و تعمقی که در این اسماء خواهد داشت،‌ کسب می‌کند بسی مهم تر و بزرگ‌تر از آن چیزی است که بتوان آن را با زبان بیان کرد و امری است که با دل و درون انسان مرتبط است و هر فرد به اندازه و درجه‌ای که از صفای روح برخوردار است از آن بهره‌مند خواهد شد…
کتاب «أسماء حُسنی» که مراحل آماده‌سازی،‌ تطبیق‌، تنظیم و ویرایش آن توسط آقای جهانگیر ولدبیگی انجام گرفته است،‌ یکی از آثار ارزنده و ماندگار استاد ناصر سبحانی در عرصه‌ی قرآن‌پژوهی و دین‌شناسی است. تقسیم‌بندی‌های نو و دقت‌نظرهای کم‌نظیر، این اثر را متمایز و بسیار مؤثر ساخته است.
شاید مهم‌ترین ویژگی و ممیزه‌ی چشمگیر این کتاب رویکرد تربیتی و عمل‌گرایانه در تفسیر اسماء خداوند است. استاد ناصر سبحانی پس از تحلیل و تبیین معنای لغوی، اصطلاحی و ربّانی هر یک از اسماء خداوند،‌ به آثاری که ایمان و توجه به این اسماء در زندگی فردی و جمعی مؤمنان می‌نهد می‌پردازد؛ به گونه‌ای که می‌توان این کتاب را به عنوان یک کتاب تربیتی،‌ برای مطالعه پیشنهاد کرد.

اسماءالحسنی

نمایش بیشتر

ســــۆزی میــــحڕاب

سایت ســــۆزی میــــحڕاب در آذرماه 1392 با همت جمعی از اهل قلم خوشنام و گمنام تاسیس شد ســــۆزی میــــحڕاب بدون جنجال و در اوج عملگرایی به ترویج مبانی میانه روی می پردازد ســــۆزی میــــحڕاب با هیچ جریان و هیچ احدی درگیری ندارد ســــۆزی میــــحڕاب رسالتی جز همزیستی و دگرپذیری ندارد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا